Gruzinų virtuvė tikrai pasižymi išskirtinumu, o jų valgiai patiks net ir pačiam išrankiausiam žmogui. Gruzinų restoranas stebina įvairiais patiekalais, kurie nėra labai įmantrus, tačiau, reikia pripažinti, kad skonis yra ypatingas.
Puikų patiekalų skonį lemia gruzinų naudojami prieskoniai, kurių įvairovė tikrai labai plati. Prieskoninius augalus gruzinai naudoja ištisus metus, ir tai, kokie prieskoniai pasirenkami, tai nulemia metų laikas. Galite būti užtikrinti, kad patiekalo paruošime bus naudojami švieži prieskoniai, ir tai užtikrins dar puikesnį patiekalų aromatą, bei, žinoma, skonį.
Kartais kyla klausimas, ko galima tikėtis gruziniškame restorane – kokie patiekalai gaminami dažniausiai ir kurie jų yra labiausiai pripažinti. Prieš pagrindinį patiekalą paprastai gali būti patiekiamos sriubos, kurios gali būti su mėsa arba pieniškos, priklausomai nuo paties restorano kliento lūkesčio. Turbūt nereikia nė sakyti, kad populiariausias gruzinų antrasis patiekalas yra šašlykas, kuris gali būti paruošiamas iš avienos arba kitų naminių gyvulių.
Skaityti straipsnį “Gruzinų restoranas – net ir išrankiausiam skoniui” »