Restoranas Majavi – bene puikiausia vieta Vilniuje, kur galima skaniai pavalgyti, praleisti laiką su šeima. Čia organizuojami privatūs įmonės vakarėliai, gimtadieniai, vestuvės, taip pat tai viena iš patogiausių vietų kur ruošiami gedulingi pietūs Vilniuje. Sostinė gali pasiūlyti didelę įvairovę restoranų, barų, kavinių, naktinių klubų, tačiau tokių universalių kavinių ir restoranų, kuriose galima būtų išsinuomoti sales įvairaus tipo renginiams, smarkiai nepatuštinant kišenės nėra daug. Naujamietyje Ševčenkos gatvėje esantis, Azijos dvasia dvelkiantis restoranas Majavi – kaip tik toks. Čia skrandžius pamalonins ir atėjusieji dienos pietų, ir susirinkę pavakaroti. Siūlomas platus azijietiškų patiekų-sushi asortimentas, tai pat daugybė sriubų, salotų ir karštųjų patiekalų. Patogi lokacija miesto sentre tik patikina, kad šią vietą visada rasite nesunkiai. Jeigu organizuojate banketą ar furšetą su didžiuliu švedišku stalu, gausybe užkandėlių ir norite ištaigingai atrodančio apipavidalinimo – Majavi virtuvės ir salės specialistai padės jums pasiekti geriausią rezultatą.
Geriausi atsiliepimai apie Majavi
Milda iš Vilniaus save jau gali vadinti nuolatine restorano Majavi kliente. Ševčenkos g. savo ofisą turinti ir su kolegomis dienos pietų ateinanti moteris, niekada neatsispiria nepaprasto skonio sushiams bei sriuboms. „Labai šaunu, kad gali rinkinį draugams pasiimti, pasiimti maisto išsinešimui, o ir aplinka čia šauni…čia ne toks „kabokėlis“, kur ant kiekvieno stalo dirbtines geles…Aišku, nieko prieš jas neturiu, tačiau reikia skoningai parinkti“- samprotauja Milda. Majavi virtuvės patiekalai Mildai taip patinka, kad čia ji vedasi iš Kauno atvykstančius tėvus nei brolio šeimyną. Prieš porą menesių moteris čia rengė savo gimimo dienos šventę. „Furšetus ir banketus čia surengti yra tikrai labai patogu. Restoranas turi salių, talpinančių nuo penkiasdešimties iki septyniasdešimties žmonių, kurie ne tik be vargo susėda, bet ir pašokti nesigrūsdami gali“- pasakoja Milda, rekomendavusi ir savo broliui čia rengti vestuvių vakarinę dalį. Moterį žavi ir tai, kad skirtingai nei kitos maitinimo įstaigos, rengiančios privačius vakarus, furšetus ir banketus, Majavi siūlo įvairesnę, egzotiškesnę virtuvę, o ne tik visur taip įprastus vištienos ar kiaulienos kepsnius su sūriu, bulvių koše ir tarkuotų morkų salotomis. Štai jos Majavi restorane rengtame gimtadienio vakarėlyje svečiams buvo patiekiama žiedinių kopūstų sriuba su pievagrybiais (norintieji galėjo pasirinkti trintų burokėlių sriubą), užkandžiai buvo kasadilijos su krevečių įdaru, o antruosius patiekalus svečiai galėjo pasirinkti iš kelių variantų: pirmasis – Grill lašišos didkepsnis su bulvių brokolių suflė, o antrasis – anties krūtinėlės kepsnys su karamelėje keptu obuoliu. Desertui, tuo tarpu, svečiai skanavo keptus bananus su prancūziškais blyneliais ir karamele bei trijų ledų asorti su vaisiais ir šokoladu. „Majavi restorano siūlomas meniu toks, kuris ir alsuoja prabanga, tačiau ir tinkantis klasikinį, tradicinį skonį mėgstantiems žmonėms, o porcijos sočios ir tobulai gražiai pateiktos“- giria restoraną Milda.
Majavi- ir susikaupimo valandai
Netekus artimo žmogaus, tenka išgyventi ganėtinai sunkų laikotarpį ne tik dėl to, kad mylimo žmogaus nebėra, bet ir dėl to, kad tokioje slogioje būsenoje reikia pasirūpinti daugybe reikalų – organizuoti laidotuves, ieškoti šarvojimų salių, vietos gedulingiems pietums. Gedulingi pietus Vilniuje siulomi ne vienoje vietoje. Vienas iš paslaugą teikiančių restoranų – rastoranas Majavi, kurio komanda užtikrina, kad gedulingi pietūs tikrai nebus dalykas, dėl kurio turėtumėte sukti galvą šią liūdną valandą. Restoranas siūlo pietų komplektų įvairovę. Patogią salę, kurioje būtų galima sutalpinti didesnį skaičių žmonių. Taigi, nežinantys, kur būtų galima rengti gimtadienio vakarėlį arba skubantiems surasti vietą, kur susikaupimo valandą galėtų papietauti su brangiais žmonėmis, Majavi restoranas – geriausias pasirinkimas.