Žuvies produktai gali pakeisti mėsą ir pieno produktus. Jei žuvies produktai vartojami reguliariai, stiprina organizmą. Kai žuvies produktai valgomi tik retomis progomis, organizmas gauna mažai vitaminų. Jei žuvies produktai konservuoti, iš jų jokios naudos nėra. Geriausia, kai žuvies produktai ką tik pagaminti, švieži. Jei žuvies produktai troškinti, irgi gerai. Kepti žuvies produktai prisigeria aliejaus, todėl yra riebesni. Virti žuvies produktai maistingi, jei valgome ir nuovirą. Žuvies produktai su daržovėmis neša dvigubą naudą. Jeigu žuvies produktai šaldyti, dalis maistingų medžiagų žūva. Geriausia, kai žuvies produktai patiekiami iš ką tik pagautos žuvies. Ne visada šviežios žuvies būna, todėl ir žuvies produktai ne visada aukštos kokybės. Jei žuvies produktai gero skonio, vadinasi, žuvis, iš kurios jie pagaminti, buvo gera. Jei žuvys smulkios, žuvies produktai gali priminti košę. Kai žuvies produktai pasensta, juos vartoti griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos – http://www.urmas.net/lt/katalogas/maisto-prekes/